POŠTOVANI ČITAOCI DOBRO DOŠLI U INTERNET KNjIŽARU U KOJOJ MOŽETE DA NARUČITE NAJNOVIJU HIT KNjIGU VELIMIRA REMIĆA „RUKA SPASA“

Knjiga "Ruka spasa"

Ne postoji čovek koji se u životu makar jednom nije našao na samom dnu. Ali, sve je više onih koji u trci za uvećanjem imetka gube dušu i veru u Boga koji upravlja mikro i makrokosmosom. Svaki pad prilika je za novi čudesni let. U knjizi „Ruka spasa“ objavljene su ispovesti ljudi koji su se suočili sa opasnim i veoma bolnim iskušenjima kroz koja su spoznali uzroke stradanja, ali i naučili važnu lekciju koja se odnosni na duhovnost i ljubav prema onome koji je sve premudro stvorio. Pročitajte kako su na čudesan način akteri iz knjige došli do autora, preko kog su uspeli da pronađu izlaz iz životnog lavirinta. Iz sadržaja ovog novog književnog dela Velimira Remića izdvajamo sledeća poglavlja:

Naručite odmah knjigu „Ruka spasa“. Ako ste u Srbiji plaćanje je pouzećem (10 evra + ptt dostava). Ukoliko živite u inostranstvu molimo vas da nam se javite porukom na FB stranicu ASTROLOG VELIMIR REMIĆ jer postoji mogućnost da vam avionskom poštom pošaljemo paket u kom se nalaze tri primerka knjige koje zajedno sa poštarinom možete da platite putem servisa PAY PAL.

Ukoliko ste van Srbije obratite nam se na Fb stranicu kako bismo Vam dali dodatne instrukcije.

Komada:

*Napomena: Garantujemo vam da podaci koje ste uneli u formular neće biti zloupotrebljeni i da ćemo ih isključivo iskoristiti kako bi na Vašu adresu prosledili naručeno izdanje.