ПОШТОВАНИ ПОСЕТИОЦИ ДОБРОДОШЛИ У АСТРО ШОП! ОВДЕ МОЖЕТЕ ДА НАРУЧИТЕ ХИТ ВОДИЧ "РАЂАЊЕ НОВОГ СВЕТА" ЗА ДУШЕ КОЈЕ СЕ УЗДИЖУ НА ВИШУ ФРЕКВЕНЦИЈУ СВЕСТИ.

Књига "Рађање новог света"

Научите како да се прилагодите новом добу, новој вибрацији и енергијама које до сада нисмо осећали. Сазнајте шта доноси искрено праштање и покајање. Аутор открива и на који начин моћници манипулишу народним масама. Шта ће да буде са Русијом и светом од 2021. године? Ко ће да влада централним Балканом? Сазнајте шта се покренуло 21.12.2012. године. Научите како да разговарате са Богом. Упознајте се са надолазећим величанственим променама које ће да запљусну нашу цивилизацију. Научите како да безусловно волите све па чак и своје непријатеље. Прочитајте ко ће да влада светом и шта ће да се дешава на глобалу. Пронађите утеху у исповестима људи којима је Господ кроз аутора помогао. Наручите ХИТ књигу "Рађање новог света" одмах сада из било ког дела света. Ако сте у Србији плаћање је поузећем (10 евра + птт достава око пар евра у зависности у ком месту станујете - то електронски процењује пошта). Ако живите у иностранству молимо вас да нам се јавите поруком на ФБ страницу WЕБ АСТРОЛОГ ВЕЛИМИР РЕМИЋ јер постоји могућност да вам авионском поштом пошаљемо жељени број примерака књиге која је освојила срца бројних читалаца на свим меридијанима. У том случају књигу и поштарину платићете путем PayPal сервиса.

Уколико сте ван Србије обратите нам се на Фб страницу како бисмо вам дали додатне инструкције.

Комада:

*Напомена: Гарантујемо вам да подаци које сте унели у формулар неће бити злоупотребљени и да ћемо их искључиво искористити како би на Вашу адресу проследили наручено издање.