ПОШТОВАНИ ЧИТАОЦИ ДОБРО ДОШЛИ У ИНТЕРНЕТ КЊИЖАРУ У КОЈОЈ МОЖЕТЕ ДА НАРУЧИТЕ НАЈНОВИЈУ ХИТ КЊИГУ ВЕЛИМИРА РЕМИЋА „РУКА СПАСА“

Књига "Рука спаса"

Не постоји човек који се у животу макар једном није нашао на самом дну. Али, све је више оних који у трци за увећањем иметка губе душу и веру у Бога који управља микро и макрокосмосом. Сваки пад прилика је за нови чудесни лет. У књизи „Рука спаса“ објављене су исповести људи који су се суочили са опасним и веома болним искушењима кроз која су спознали узроке страдања, али и научили важну лекцију која се односни на духовност и љубав према ономе који је све премудро створио. Прочитајте како су на чудесан начин актери из књиге дошли до аутора, преко ког су успели да пронађу излаз из животног лавиринта. Из садржаја овог новог књижевног дела Велимира Ремића издвајамо следећа поглавља:

Наручите одмах књигу „Рука спаса“. Ако сте у Србији плаћање је поузећем (10 евра + птт достава). Уколико живите у иностранству молимо вас да нам се јавите поруком на ФБ страницу АСТРОЛОГ ВЕЛИМИР РЕМИЋ јер постоји могућност да вам авионском поштом пошаљемо пакет у ком се налазе три примерка књиге које заједно са поштарином можете да платите путем сервиса PAY PAL.

Уколико сте ван Србије обратите нам се на Фб страницу како бисмо вам дали додатне инструкције.

Комада:

*Напомена: Гарантујемо вам да подаци које сте унели у формулар неће бити злоупотребљени и да ћемо их искључиво искористити како би на Вашу адресу проследили наручено издање.